Dit jaar ervaren we in Nederland een zomer die wordt gekenmerkt door warme temperaturen. Dit is natuurlijk heerlijk, maar het wordt af en toe al snel te warm en dan is een verkoelende plek erg prettig. De schaduwdoeken van Sunfighters bieden in dat geval uitkomst. Onze schaduwdoeken geven jouw comfort door schaduw in de tuin te bieden én beschermen tegen schadelijke UV stralen van de felle zon.

Voordelen Sunfighters schaduwdoek

Maar onze schaduwdoeken bieden meer. Ze zijn namelijk ook nog eens zeer modern en stijlvol, waardoor je een hippe schaduwplek creëert. Daarnaast is een zo’n zonnedoek zeer efficiënt, omdat het niet alleen aan jouw huis of gevel geplaatst kan worden, maar ook aan palen. De juiste montage zorgt ervoor dat het schaduwdoek bestand is tegen regen en sterke wind. Als de standaardmaten niet goed zijn voor jou, bieden wij uiteraard ook maatwerk.

Jouw schaduwdoek samenstellen

Door onze werkwijze kun je eenvoudig en snel jouw schaduwdoeken bestellen. Onze bestelmodule beschikt over een simpele rekenmodule, waarmee je direct jouw doek samenstelt en de prijs berekent. Zo kun je de vorm, het formaat en de kleur van jouw schaduwdoek samenstellen. En is de prijs naar wens? Klik dan op de knop “Direct jouw bestelling afronden”. In drie eenvoudige stappen stel je jouw schaduwdoek samen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.