Assortiment driehoek 90 graden schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

kleuren schaduwdoek sunfighters

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Driehoek 90 graden 3 x 3 x 4,2
Driehoek 90 graden 4 x 5 x 6,4

Waterdicht

waterdicht kleuren

Waterdichte driehoek 90 graden doeken zijn niet beschikbaar in standaard maten. Alleen maatwerk mogelijk. 

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Onze schaduw oplossingen

De driehoekige 90 graden schaduwdoeken zijn waterproof en filteren het zonlicht. Het beschermt je 90 tot 95% tegen UV-straling. Het doek is voor diverse doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan terrassen, vijver, dierenverblijf, op de camping of of boven jouw zwembad. Met de vorm en de kleur van het schaduwdoek creëer je een gezellige en intieme sfeer. Door het eenvoudige bevestigingssysteem is het doek gemakkelijk te verstellen. Het doel van Sunfighters is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten driehoekige 90 graden schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV-straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram/m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

driehoek 90 graden schaduwdoeken

Wil je toch liever een andere vorm schaduwdoek? Bekijk de diverse mogelijkheden.