Assortiment driehoek schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Driehoek3,6 x 3,6 x 3,6
Driehoek3,5 x 4 x 4,5
Driehoek4,2 x 4,2 x 4,2
Driehoek5 x 5 x 5
Driehoek6 x 6 x 6

Waterdicht

VormAfmeting in meters
Driehoek4 x 4 x 4
Driehoek4 x 5 x 5,4
Driehoek5 x 5 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een zeer uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Indien je binnen dit assortiment geen oplossing kunt vinden voor jouw wensen, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een maatwerk doek voor je te maken.

Stel jouw schaduwdoek samen

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek Doetinchem kopen bij Sunfighters biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Onze schaduw oplossingen

Driehoek schaduwdoeken zijn ideaal voor de zomerse dagen. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken en harmonicadoeken voor bijna iedereen een oplossing. Wij hebben schaduwdoeken in diverse vormen en maten, waaronder een schaduwdoek driehoek. Dankzij het driehoek schaduwdoek kan je optimaal genieten van schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Met een driehoek schaduwdoek creëer je gemakkelijk een sfeervolle schaduwplek in de tuin. De driehoekige vorm zorgt ervoor dat het doek voor bijna elke tuin geschikt is.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten driehoek schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier kun je ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

driehoek schaduwdoeken