Assortiment driehoek schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

kleuren schaduwdoek sunfighters

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Driehoek3,6 x 3,6 x 3,6
Driehoek3,5 x 4 x 4,5
Driehoek4 x 5 x 5,4
Driehoek4,2 x 4,2 x 4,2
Driehoek5 x 5 x 5
Driehoek6 x 6 x 6

 

 

 

Waterdicht

waterdicht kleuren
VormAfmeting in meters
Driehoek4 x 4 x 4
Driehoek3,5 x 4 x 4,5
Driehoek4 x 5 x 5,4
Driehoek 5 x 5 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

schaduwdoeken

Onze schaduw oplossingen

Driehoekige schaduwdoeken zijn ideaal voor de zomerse dagen. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduw- en harmonicadoeken voor bijna iedereen een oplossing. Wij hebben schaduwdoeken in diverse vormen en maten, waaronder een driehoek schaduwdoek. Dankzij het driehoek schaduwdoek kan je optimaal genieten van schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Met een driehoek schaduwdoek creëer je gemakkelijk een sfeervolle schaduwplek in de tuin. De driehoekige vorm zorgt ervoor dat het doek voor elke tuin geschikt is.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten driehoek schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram/m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

driehoek schaduwdoek

Wil je toch liever een andere vorm schaduwdoek? Bekijk de diverse mogelijkheden.