Harmonicadoeken kopen? Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en tot rust te komen. Teveel in de zon zitten is echter niet goed voor jouw gezondheid. Daarom moet je af en toe ook de schaduw opzoeken. Daarom heeft Sunfighters wavesails ontwikkeld. Dit zijn handige harmonicadoeken waarmee je een schaduwrijke zitplaats kunt creëren. Onze schaduwdoeken zijn er waterdoorlatend of waterafstotend. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui en wind. Ideaal dus. De beste harmonicadoeken koop je bij Sunfighters.

Harmonicadoeken kopen bij Sunfighters

Sunfighters harmonicadoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Waar in eerste instantie gedacht werd aan een rage, blijkt het op dit moment een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit de Achterhoek stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. De Sunfighters voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of wavesail (harmonicadoek). Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. Deze doeken zijn multifunctioneel te gebruiken.

Ik koop mijn harmonicadoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een harmonicadoek kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard harmonicadoeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Met nuchterheid, creativiteit en hard werken proberen we stijlvolle en functionele schaduwdoeken en harmonicadoeken te maken. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Maak daarom snel een afspraak.

FAQ - Sunfightes