Het onderhoud van je schaduwdoek draagt sterk bij aan de levensduur van je doek. Sunfighters legt graag uit hoe je de verschillende schaduwdoeken het beste kunt onderhouden. Zo weet je zeker dat je langer kunt genieten van je schaduwdoek!

Waterdoorlatend doek

Een waterdoorlatend schaduwdoek is eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Het doek kan het gehele seizoen, van maart tot eind september, buiten blijven hangen. Met water en een schuurspons kun je het doek reinigen zonder het te beschadigen. Vervolgens laat je het doek goed drogen en berg je het op in de meegeleverde opbergtas.

Waterdicht doek

Waterdichte schaduwdoeken van Sunfighters zijn behandeld met een vuil- en schimmelwerende PU coating. De doeken mogen daarom niet gereinigd worden met chemicaliën of een borstel. Als je het doek schoon wilt maken, gebruik dan water en een doek. Laat het water even intrekken en verwijder dan voorzichtig het vuil.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het onderhouden van onze schaduwdoeken? Of wil je direct een schaduwdoek op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar met een passend advies.