Nieuw formaat schaduwdoek in het assortiment

Nieuw formaat schaduwdoek in het assortiment

Nieuw formaat schaduwdoek in het assortiment

Nieuw formaat schaduwdoek in het assortiment:

 

De vraag naar schaduwdoeken wordt steeds groter. Om daar op in te spelen heeft Sunfighters nieuwe maten toegevoegd aan het assortiment:

 

  • Een vierkant schaduwdoek in de maat 4.2×4.2 meter
  • Een driehoek schaduwdoek in de maat 4.2×4.2×4.2 meter

 

Een perfecte tussenmaat die nog ontbrak in het assortiment. Ideaal voor op het schoolplein, in de tuin van het kinderdagverblijf of voor boven jouw eigen terras. Deze maat is voornamelijk toegevoegd om de formaten 3.6×3.6 en 5×5 meter te overbruggen.

 

Deze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: grijs, ivoor, zand en zwart. We hopen met deze uitbreiding nog meer klanten tevreden te kunnen stellen.

 

De schaduwdoeken beschermen je tegen de gevaren van de zon. De UV stralingen worden voor 95% tegen gehouden. 

Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 200gr/m² polyester en worden op afschot gehangen, waardoor ze bescherming bieden tegen een lichte regenbui.

Er worden robuuste en duurzame materialen voor onze doeken gebruikt. Om kwaliteit te waarborgen bieden we vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

 

Als de juiste maat er voor jou niet tussen staat, is het mogelijk om een schaduwdoek op maat te laten maken. Op onze website hebben wij een functie waarbij je zelf een schaduwdoek naar wens kunt samenstellen en die kun je direct bestellen. Heb je advies nodig? Dan kun je contact met ons opnemen via de email info@sunfighters.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

Titel

Ga naar de bovenkant