Van welk materiaal zijn de schaduwdoeken van Sunfighters?

Van welk materiaal zijn de schaduwdoeken van Sunfighters?

Van welk materiaal zijn de schaduwdoeken van Sunfighters?

Van welk materiaal zijn de schaduwdoeken van Sunfighters?De Sunfighters schaduwdoeken worden gemaakt van de beste materialen. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m² kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende doeken zijn gemaakt van 200gr/m² polyester en worden op afschot gehangen, waardoor ze bescherming bieden tegen een lichte regenbui. Allebei de doeksoorten zijn van de hoogste kwaliteit.

Kwalitatief goed materiaal

De schaduwdoeken voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek. Ze geven tot wel 95% bescherming tegen gevaarlijke Uv-straling en zijn voorzien van een dubbele zoom met verstevigingsband. De ringen op de hoeken zijn van roestvaststaal. Je kunt jouw standaard schaduwdoeken in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Ze zijn tevens bestand tegen weer en wind.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het materiaal van onze schaduwdoeken? Of wil je graag een passend advies? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten geven graag uitleg.

Titel

Ga naar de bovenkant