Wat is een harmonicadoek?

Wat is een harmonicadoek?

Wat is een harmonicadoek?

Met het harmonicadoek bepaal je zelf of je in de schaduw of zon zit. Het schaduwdoek is over staaldraden, welke tussen balken of muren worden gespannen, te schuiven. Het is gemakkelijk handmatig te bedienen met koordsysteem en geschikt voor in een pergola, tussen twee muren of onder een terrasoverkapping. Met een harmonica schaduwdoek creëer je flexibele schaduw in jouw tuin of op jouw terras.

Flexibele schaduw

Een harmonica-schaduwdoek wordt ook wel een wavesail, pergoladoek of uitschuifbaar lamellendoek genoemd, Dit lucht- en waterdoorlatende doek is verkoelend door de kleine gaatjes in het kunststof harmonicadoek. Groot voordeel is dat je dus geen parasols meer hoeft te verplaatsen. Je kunt via het koordsysteem eenvoudig, snel en flexibele bepalen wanneer je zon of schaduw wilt. Wel zo gemakkelijk.

Meer informatie

Wil je meer weten over een harmonicadoek? Graag meer info over de materialen en werking ervan? Of wil je graag een passend advies? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten geven graag uitleg over de harmonicadoeken.

Titel

Ga naar de bovenkant