Jouw unieke schaduwdoek op maat

Kun je jouw wensen niet kwijt in onze standaard maten? Dan bieden wij graag de mogelijkheid om een maatwerk doek voor je te maken. We gebruiken dezelfde robuuste materialen als voor onze standaard doeken. Het verschil is dat we het doek speciaal voor jou maken, waarbij jij aangeeft welke maten het doek moet hebben.

Productie in eigen beheer

Indien je de productie van jouw maatwerk doek aan ons toevertrouwt, dan kun je er ook van op aan dat je een kwalitatief top product krijgt. Een trendy, stijlvol en duurzaam doek dat je goed beschermt tegen de schadelijke Uv-straling. Omdat we alles in eigen beheer doen en overtuigd zijn van de kwaliteit van onze doeken, bieden we je ook op onze maatwerk doeken 5 jaar garantie.

Profiteer van onze knowhow

Ons standaard assortiment is te verkrijgen bij diverse dealers. Voor een overzicht verwijzen we je graag naar de dealer-pagina. En ook voor onze maatwerk doeken kun je terecht bij jouw eigen vertrouwde dealer. Je kunt jouw maatwerk doek ook hier op onze website bestellen. Indien je vragen hebt of als er zaken onduidelijk zijn, helpen wij je graag verder. Wij bieden je ook de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken zodat je de stoffen en de materialen die we gebruiken kunt zien en voelen en een nog betere indruk krijgt van hoe wij jouw doek op maat perfect gaan verzorgen. Dit bezoek is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

De kracht van Sunfighters

  • Gebruik van robuuste en duurzame materialen
  • Maatwerk oplossingen
  • 5 jaar garantie
  • Veiligheid en bescherming
  • Breed toepasbaar
  • Installatie en montage mogelijk
Stel jouw schaduwdoek samen