Assortiment rechthoek schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

kleuren schaduwdoek sunfighters

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Rechthoek2 x 3
Rechthoek2 x 4
Rechthoek3 x 4 
Rechthoek3,5 x 5

 

 

Waterdicht

waterdicht kleuren
VormAfmeting in meters
Rechthoek3 x 4
Rechthoek3,5 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Rechthoek schaduwdoek

Onze schaduw oplossingen

Rechthoekige schaduwdoeken zijn een goed alternatief voor een zonneluifel. Door het formaat past het perfect aan de gevel van een gemiddeld huis. Het voordeel van een rechthoek schaduwdoek in vergelijking met een zonneluifel is dat de zonneluifel relatief zwaar is aan de gevel. Daarnaast geeft een schaduwdoek meer licht dan een zonneluifel. En is een schaduwdoek van Sunfighters ook nog eens een sfeervol item voor iedere tuin. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV-straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken voor iedereen een oplossing. 

 

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten rechthoek schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

rechthoek schaduwdoeken

Wil je toch liever een andere vorm schaduwdoek? Bekijk de diverse mogelijkheden.