Schaduwdoek Doetinchem kopen? Dat doe je bij Sunfighters. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Doetinchem stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. Onze schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in ons land. Waar in eerste instantie gedacht werd aan een rage, blijkt het inmiddels een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. De Sunfighters voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of wavesail (harmonicadoek). Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. Schaduwdoek Doetinchem koop je dus bij ons.

Schaduwdoek Doetinchem kopen bij Sunfighters

In de zon zitten is niet altijd goed voor je. Heel veel al helemaal niet. Daarom is het belangrijk om af en toe de schaduw op te zoeken. En dat kan heel makkelijk met de schaduwdoeken en wavesails van Sunfighters Doetinchem. Dit zijn handige doeken waarmee je op een eenvoudige manier een schaduwrijke en sfeervolle zitplaats kunt creëren. Onze schaduwdoeken en zonnezeilen zijn waterdoorlatend of waterafstotend. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 320gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben. Ze worden horizontaal bevestigd. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 200gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen. Ze beschermen op deze manier tegen een lichte regenbui en wind. Dat is dus erg handig. Het beste schaduwdoek koop je bij Sunfighters.

Ik koop mijn schaduwdoek Doetinchem bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Sunfighters in Doetinchem probeert met nuchterheid, creativiteit en hard werken stijlvolle en functionele schaduwdoeken en wavesails te maken. Op deze manier kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Maak een afspraak in onze winkel in de Achterhoek.

rechthoek schaduwdoek