Schaduwdoek kopen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? Dan ben je bij Sunfighters in Doetinchem aan het juiste adres. Omdat teveel in de zon zitten niet goed voor je is, hebben wij stijlvolle, praktische en werkzame schaduwdoeken en wavesails ontwikkeld waarmee je eenvoudig schaduwrijke zitplaatsen kunt creëren. De Sunfighters voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of wavesail (harmonicadoek). Ze beschermen tot wel 95% tegen de gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. Onze doeken zijn multifunctioneel te gebruiken. Een schaduwdoek kopen doe je dus bij Sunfighters.

Schaduwdoek kopen bij Sunfighters

Sunfighters schaduwdoeken zijn pas tien jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Waar in eerste instantie gedacht werd aan een rage, blijkt het nu een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. Onze schaduwdoeken zijn te verkrijgen in waterdoorlatende of waterafstotende variant. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui en wind. Ze zijn verder voorzien van een dubbele zoom met verstevigingsband. De ringen op de hoeken zijn van roestvaststaal.

Ik koop mijn schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Sunfighters creëert met nuchterheid, creativiteit en hard werken stijlvolle en functionele schaduwdoeken en wavesails. Op deze eenvoudige manier kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Bezoek snel onze winkel in Doetinchem om al jouw mogelijkheden te bespreken.

Materialen - Sunfighters