Schaduwdoek kopen? Het is prettig om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en heerlijk tot rust te komen. Echter, teveel in de zon zitten is niet heel goed voor je. Daarom moet je af en toe ook de schaduw opzoeken. Daarom heeft Sunfighters schaduwdoeken en wavesails ontwikkeld. Dit zijn handige doeken waarmee je een schaduwrijke zitplaats kunt creëren. Onze schaduwdoeken zijn er waterdoorlatend of waterafstotend. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui en wind. Ideaal dus. Het beste schaduwdoek koop je bij Sunfighters.

Schaduwdoek kopen bij Sunfighters

Sunfighters schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Waar in eerste instantie gedacht werd aan een rage, blijkt het inmiddels een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Doetinchem stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. De Sunfighters voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of wavesail (harmonicadoek). Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. De doeken zijn multifunctioneel te gebruiken.

Ik koop mijn schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

We proberen met nuchterheid, creativiteit en hard werken stijlvolle en functionele schaduwdoeken en wavesails te maken. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Bezoek snel onze winkel.

Maatwerk - Sunfighters