Assortiment Sunfighters schaduwdoeken en wavesails

Sunfighters heeft een zeer uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Indien je binnen dit assortiment geen oplossing kunt vinden voor jouw wensen, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een maatwerk doek voor je te maken.

Hulp nodig bij het maken van jouw keuze voor een maatwerk schaduwdoek?

Bel 085 – 1302329 of e-mail info@sunfighters.nl

Ons standaard assortiment is verkrijgbaar via ons dealernetwerk. Zoek  ‘dealers‘ of verkoopadressen bij jouw in de buurt.

Onze schaduw oplossingen

We hebben allemaal verschillende tuinen, terrassen, vijvers, buitenspeelplaatsen. De één vindt het prettig om met een regenbui naar binnen te gaan en de ander blijft nog graag even buiten genieten. We beleven het buiten zijn allemaal op onze eigen manier.

Wat we met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal kwetsbaar zijn voor de felle brandende zon. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken en harmonicadoeken voor bijna iedereen een oplossing. Ons doel is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier kun je ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

Sunfighters harmonicadoeken of wavesails

Een harmonicadoek wordt ook wel een wavesail genoemd. Je kunt het doek plaatsen in een pergola of kiezen voor een plek waar je het goed kunt bevestigen en behoefte hebt aan schaduw. Een harmonicadoek fungeert op dezelfde manier als een gordijn. Je kunt het naar behoefte open en dicht schuiven met behulp van het bijgeleverde katrolsysteem. Op deze manier kun je genieten van de zon of juist bescherming zoeken tegen de zon wanneer het jou uitkomt. Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment in zowel waterdoorlatende als waterdichte harmonicadoeken.

De kracht van Sunfighters

  • Gebruik van robuuste en duurzame materialen
  • Maatwerk oplossingen
  • 5 jaar garantie
  • Veiligheid en bescherming
  • Breed toepasbaar
  • Installatie en montage mogelijk
Stel jouw schaduwdoek samen