Assortiment Sunfighters schaduwdoeken en wavesails

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Hulp nodig bij het maken van jouw keuze voor een maatwerk schaduwdoek?

Bel 085 – 1302329 of e-mail info@sunfighters.nl

sunfighters facebook Sunfighters

Ons standaard assortiment is verkrijgbaar via ons dealernetwerk. Zoek  ‘dealers‘ of verkoopadressen bij jou in de buurt.

Onze schaduw oplossingen

Buiten zijn, de één vindt het prettig om in de zon te zitten en de ander niet. Wat we met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal kwetsbaar zijn voor de felle brandende zon. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke Uv-straling en biedt door haar uitgebreide assortiment schaduwdoeken en harmonicadoeken voor iedereen een oplossing. Ons doel is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Naast het feit dat een schaduwdoek een echte eye-catcher is voor je tuin, is het ook aan te raden vanwege een aantal praktische redenen. Een schaduwdoek hoef je namelijk niet op te ruimen. Wanneer het regent dan kan een schaduwdoek blijven hangen. Dit in tegenstelling tot een parasol of een zonneluifel die je altijd moet opruimen bij een regenbui. Daarnaast is een schaduwdoek makkelijk te reinigen en is het bestand tegen weer en wind. 

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke Uv-straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram/m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

Sunfighters harmonicadoeken of wavesails

Een harmonicadoek wordt ook wel een wavesail genoemd. Je kunt het doek plaatsen in een pergola of kiezen voor een plek waar je het goed kunt bevestigen en behoefte hebt aan schaduw. Een harmonicadoek fungeert op dezelfde manier als een gordijn. Je kunt het naar behoefte open en dicht schuiven met behulp van het bijgeleverde katrolsysteem. Op deze manier kun je genieten van de zon of juist bescherming zoeken tegen de zon wanneer het jou uitkomt. Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment in zowel waterdoorlatende als waterdichte harmonicadoeken.

Ben je benieuwd naar onze schaduwdoeken? Doe dan inspiratie op in onze inspiratie tuin!

De kracht van Sunfighters

  • Voor iedere tuin de perfecte oplossing

  • Snelle levering

  • Kwalitatief goed materiaal (320 gram/m2)

  • Volledig op maat verkrijgbaar

  • Installatie en montage mogelijk

  • 5 jaar garantie

  • Eenvoudig te reinigen