Sunfighters in Doetinchem probeert met nuchterheid, creativiteit en hard werken stijlvolle en functionele schaduwdoeken en wavesails (harmonicadoeken) te maken. Op deze manier kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Onze schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd en blijken inmiddels een geliefde en welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in Nederland. De doeken voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of wavesail. Ze beschermen tot wel 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw doeken in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. Schaduwdoeken op maat koop je dus bij Sunfighters.

Schaduwdoeken kopen bij Sunfighters

Een schaduwdoek is ideaal voor de zomerse dagen. Sunfighters heeft schaduwdoeken in diverse vormen en maten. Dankzij het schaduwdoek kun je optimaal genieten van schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Met een schaduwdoek creëer je gemakkelijk een sfeervolle schaduwplek in de tuin. De diverse afmetingen en mogelijkheden zorgen ervoor dat het doek voor bijna elke tuin geschikt is. Onze schaduwdoeken en zonnezeilen zijn waterdoorlatend of waterafstotend. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen. Ze beschermen op deze manier tegen een lichte regenbui en wind.

Ik koop mijn schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek Doetinchem kopen bij Sunfighters biedt je de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.

  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.

  • Ruime showroom in Doetinchem.

Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Doetinchem stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. En dat voor iedere locatie. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Maak direct een afspraak in onze winkel.

Helpdesk - Sunfighters