Assortiment vierkante schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Vierkant3,6 x 3,6
Vierkant4,2 x 4,2
Vierkant5 x 5
Vierkant6 x 6

Waterdicht

VormAfmeting in meters
Vierkant4 x 4
Vierkant5 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een zeer uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Indien je binnen dit assortiment geen oplossing kunt vinden voor jouw wensen, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een maatwerk doek voor je te maken.

Stel jouw schaduwdoek samen

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek Doetinchem kopen bij Sunfighters biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Onze schaduw oplossingen

Vierkante schaduwdoeken zorgen voor de meeste schaduw in jouw tuin of terras. Door de vierkante vorm creëer je een groot oppervlakte en vallen er geen hoeken weg. Op deze manier wordt de totale afmeting van het vierkante schaduwdoek bedekt. Het schaduwdoek is ideaal om als zonwering te plaatsen. Ook op bijvoorbeeld de camping is een vierkant schaduwdoek ideaal om als zonbescherming te gebruiken. Het doel van Sunfighters is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten vierkante schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier kun je ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

vierkante schaduwdoeken