Assortiment vierkante schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

kleuren schaduwdoek sunfighters

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Vierkant3,6 x 3,6
Vierkant4,2 x 4,2
Vierkant5 x 5
Vierkant6 x 6

Waterdicht

waterdicht kleuren
VormAfmeting in meters
Vierkant4 x 4
Vierkant5 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Onze schaduw oplossingen

Vierkante schaduwdoeken zorgen door de vierkante vorm voor een groot oppervlak schaduw. Er vallen geen hoeken weg zoals bij een driehoek schaduwdoek. Het vierkante schaduwdoek is ideaal om als zonwering te plaatsen. Het schaduwdoek hoef je niet op te ruimen bij een regenbuitje, dit in tegenstelling tot een zonneluifel of een parasol. Een groot voordeel dus. Ook op bijvoorbeeld de camping is een vierkant schaduwdoek ideaal om als zonbescherming te gebruiken. Het doel van Sunfighters is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat je nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten vierkante schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV-straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

vierkante schaduwdoeken

Wil je toch liever een andere vorm schaduwdoek? Bekijk de diverse mogelijkheden.