Waterafstotende schaduwdoeken van Sunfighters zijn gemaakt van 200gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen. Op deze manier beschermen ze tegen een lichte regenbui en wind. Daarmee wordt ook een waterzak voorkomen. Daardoor kunnen de schaduwdoeken uitstekend buiten gebruikt worden en gaan ze lang mee. Het schaduwdoek wordt geweven en daarna behandelt met een teflon laag. Daarbij worden de naden getaped om lekken te voorkomen. Onze producten voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek en beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. De beste waterafstotende schaduwdoeken koop je dus bij Sunfighters of onze dealers.

Waterafstotende schaduwdoeken kopen bij Sunfighters

De waterdoorlatende schaduwdoeken van Sunfighters zijn ideaal voor het creëren van een schaduwplek. Soms is het namelijk heerlijk om even in de zon te gaan zitten. Echter is teveel zon niet goed voor je huid. Zoek daarom met regelmaat de schaduw op. Sunfighters in Doetinchem heeft schaduwdoeken en wavesails ontwikkeld waarmee je eenvoudig schaduwrijke en sfeervolle zitplaatsen kunt creëren. Onze schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in ons land. Waar eerst gedacht werd aan een rage, blijkt het inmiddels een welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in Nederland. Vanuit de Achterhoek creëren we met veel passie en enthousiasme de meest stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling.

Ik koop mijn waterafstotende schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Met nuchterheid, creativiteit en hard werken maken wij stijlvolle, functionele en waterafstotende schaduwdoeken en wavesails van de beste kwaliteit. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Bezoek onze winkel in Doetinchem om de mogelijkheden te bespreken.

driehoek schaduwdoek