Waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De Sunfighters schaduwdoeken en wavesails voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of zonnezeil. Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling en zijn voorzien van een dubbele zoom met verstevigingsband. De ringen op de hoeken zijn van roestvaststaal. De doeken nemen vrijwel geen vocht op en zijn dus rot- en schimmelvrij. Daardoor kunnen de schaduwdoeken uitstekend buiten gebruikt worden en gaan ze lang mee. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. De beste waterdoorlatende schaduwdoeken koop je dus bij Sunfighters of onze dealers.

Waterdoorlatende schaduwdoeken kopen bij Sunfighters

De schaduwdoeken van Sunfighters zijn tien jaar geleden geïntroduceerd. Waar in eerste instantie aan een rage gedacht werd, blijkt het inmiddels een welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in Nederland. Vanuit Doetinchem in de Achterhoek creëren we met veel passie en enthousiasme de meest praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling. Ons schaduwdoek van waterdoorlatend doekmateriaal beschermt niet alleen tegen de zon en Uv-straling, maar is ook wind- en regenbestendig. De kleine gaatjes in het doek zorgen voor verkoeling. Dit schaduwdoek is ook meer geschikt bij veel wind dan een waterdicht zonnezeil. Een waterdoorlatend schaduwdoek is niet alleen functioneel, maar geeft ook een prima uitstraling aan de buitenomgeving van jouw huis. Ze zijn ideaal om het hele zomerseizoen buiten te laten hangen.

Ik koop mijn waterdoorlatende schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Waterdoorlatende schaduwdoeken kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Met nuchterheid, creativiteit en hard werken maken wij stijlvolle en functionele waterdoorlatende schaduwdoeken en wavesails (harmonicadoeken). Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. De doeken zijn multifunctioneel te gebruiken en voor iedere situatie bieden onze specialisten de oplossing. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Maak een afspraak in onze winkel.

Inspiratie - Sunfighters