Wavesail op maat laten maken om je te beschermen tegen de zon? Dat is mogelijk bij Sunfighters. Hiermee kun je eenvoudig schaduwrijke zitplaatsen creëren. Onze wavesails worden ook wel harmonicadoeken genoemd. De Uv-bestendige doeken zijn open en dicht te schuiven over staaldraden. Op deze manier creëer je snel heel veel schaduw en hoef je de wavesail er niet af te halen of op te ruimen. Hier heb je ook de keuze uit waterdoorlatende of waterstotende materialen. De wavesail is voorzien van lamellen met ogen en hangt aan staaldraden. Deze worden weer aan een muur bevestigd. Je bent met een wavesail dus heel flexibel. Wil je dus ook een eenvoudige manier bescherming tegen de zon? Met de wavesail van Sunfighters creëer je jouw eigen schaduwplek.

Wavesail kopen bij Sunfighters

Tien jaar terug zijn de Sunfighters wavesails geïntroduceerd in Nederland. In al die jaren is het een geliefde en welkome structurele oplossing voor de wisselende invloeden van de zon in ons land. Vanuit Doetinchem creëren we stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. Al onze wavesails voldoen aan de eisen en beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Onze wavesails zijn er in waterdoorlatende of waterafstotende vorm. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende harmonicadoeken zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui en wind.

Ik koop mijn wavesail bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een wavesail kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt je de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.

  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.

  • 5 jaar garantie.

We proberen met nuchterheid, creativiteit en hard werken stijlvolle en functionele wavesails te maken. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Bezoek snel onze winkel voor een wavesail op maat.

Stel jouw schaduwdoek samen
Recensies - Sunfighters