Assortiment wavesails / harmonicadoeken schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Wavesails2,9 x 3
Wavesails2,9 x 4
Wavesails2,9 x 5

Waterdicht

VormAfmeting in meters
Wavesails2,9 x 4
Wavesails2,9 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een zeer uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Indien je binnen dit assortiment geen oplossing kunt vinden voor jouw wensen, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een maatwerk doek voor je te maken.

Stel jouw schaduwdoek samen

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek Doetinchem kopen bij Sunfighters biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Onze schaduw oplossingen

Wavesails schaduwdoeken worden ook wel harmonicadoeken genoemd. De Uv-bestendige doeken zijn open en dicht te schuiven over staaldraden. Op deze manier creëer je snel heel veel schaduw en hoef je de wavesail er niet af te halen of op te ruimen. De wavesail is voorzien van lamellen met ogen en hangt aan staaldraden. Deze worden weer aan een muur bevestigd. Je bent met een wavesail dus heel flexibel. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV straling en biedt door haar uitgebreide assortiment harmonicadoeken voor bijna iedereen een oplossing.

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten wavesails en schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale Uv-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier kun je ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

wavesails