Assortiment wavesails / harmonicadoeken schaduwdoeken

Waterdoorlatend

Beschikbare kleuren

kleuren schaduwdoek sunfighters

Beschikbare standaardmaten

VormAfmeting in meters
Wavesails2,9 x 3
Wavesails2,9 x 4
Wavesails2,9 x 5

Waterdicht

waterdicht kleuren
VormAfmeting in meters
Wavesails2,9 x 4
Wavesails2,9 x 5

Maatwerk doeken

Sunfighters heeft een uitgebreid assortiment standaard maten en kleuren. Zit de juiste maat niet in ons assortiment? Dan maken we graag een schaduwdoek met de gewenste maten die perfect bij jouw tuin past.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

harmonica doek

Onze schaduw oplossingen

Wavesails schaduwdoeken worden ook wel harmonicadoeken genoemd. De UV-bestendige doeken zijn open en dicht te schuiven over staaldraden. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen hoe veel zon je wil toelaten. Wanneer de zon teveel wordt is de wavesail eenvoudig dicht te schuiven en heb je in een mum van tijd schaduw. Naast dat het ontzettend functioneel is, staat het ook prachtig in iedere tuin. De wavesail is voorzien van lamellen met ogen en hangt aan staaldraden. Dit kan aan een muur of aan en pergola bevestigd worden. Sunfighters beschermt je tegen de schadelijke UV-straling en biedt door haar uitgebreide assortiment harmonicadoeken voor iedereen een oplossing.

 

Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters heeft twee varianten wavesails en schaduwdoeken. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten doeken beschermen je tegen de schadelijke UV straling. Onze waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 320 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram/m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating. Dit zorgt ervoor dat jouw Sunfighters doek waterdicht is. Op deze manier wordt je inventaris niet nat door een regenbui en heb je hier langer plezier van. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken. We bieden je vijf jaar garantie op jouw Sunfighters schaduwdoek.

wavesails

Wil je toch liever een andere vorm schaduwdoek? Bekijk de diverse mogelijkheden.