Wavesails van Sunfighters in Doetinchem beschermen je tegen de zon. Wavesails worden ook wel harmonicadoeken genoemd. De doeken zijn Uv-bestendig. Door ze open en dicht te schuiven over staaldraden creëer je snel veel schaduw en hoef je de wavesail er niet af te halen of op te ruimen. De schaduwdoeken zijn weerbestendig, wind- en regenvast mits goed opgehangen. Het lamellendoek kan het gehele seizoen vanaf maart tot oktober buiten blijven hangen. Na het zomerseizoen is de wavesail gemakkelijk schoon te maken en handig op te bergen in de bijgeleverde tas. Wil je dus ook een makkelijke manier bescherming tegen de zon? Met de flexibele wavesails van Sunfighters creëer jij op een eenvoudige wijze jouw eigen schaduwrijke en sfeervolle zitplaats.

Wavesails kopen bij Sunfighters

Een wavesail van Sunfighters is, sinds de introductie tien jaar geleden, een geliefde en welkome structurele oplossing voor de wisselende invloeden van de zon in Nederland. Al onze wavesails voldoen aan de eisen en beschermen tot maar liefst 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. De wavesail is voorzien van lamellen met ogen en hangt aan staaldraden. Deze worden aan een muur bevestigd. Onze wavesails zijn beschikbaar in waterafstotende en waterdoorlatende varianten. De waterafstotende harmonicadoeken zijn gemaakt van 200gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen. Op deze manier beschermen ze tegen een lichte regenbui en wind. Dit voorkomt eveneens dat er een waterzak ontstaat bij een regenbui. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 320gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden.

Ik koop mijn wavesails bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

  • Ruime keuze in standaard schaduwdoeken

  • Op maat gemaakte schaduwdoeken eenvoudig te bestellen

  • Hoogwaardig kwaliteit schaduwdoek (320 gram/m2)

  • Sfeervolle oplossing voor iedere tuin

  • 5 jaar garantie

Met nuchterheid, creativiteit en hard werken probeert Sunfighters in Doetinchem stijlvolle en functionele harmonicadoeken te maken. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Bezoek onze winkel voor een wavesail op maat. Uiteraard kun je ook een afspraak maken.

Garantie - Sunfighters