Een schaduwdoek zorgt voor een zonveilige plek. Het beschermt spelende kinderen tegen de felle zon. Zo kun je bijvoorbeeld een schaduwdoek boven de zandbak of het zwambadje plaatsen en de kinderen hebben geen last meer van de zon. Zon beschermend én verkoelend. De schaduwdoeken van Sunfighters zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook zeer functioneel.

Optimale bescherming

Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 280 gram m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester weefsel, 200 gram m2. Dit weefsel is behandeld met speciale UV-remmers en een coating die ervoor zorgt dat jouw doek waterdicht is.

Meer informatie

Een ander groot voordeel is dat de doeken overal te plaatsen zijn. Wil je meer informatie over onze schaduwdoeken? Of wil je graag een maatwerk doek? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor je klaar en geven je graag een passend advies.